Blog
ponedjeljak, lipanj 21, 2010

 

LIJEPE LJUBAVNE PORUKE  (19)

"Lijepo je znati da postojiš u mom životu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, ni zašto. lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu!"

"Ako me ikada budeš izgubio, potraži me u vrtlogu vremena, jer sam se vjerojatno tamo izgubila - tražeći tebe!"

"Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim očima. Ako negdje postoji bol onda je to život bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti!"

"Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda ću mu priznati da te voli više od mene!"

"Ako ti gorko zaplače oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema tko da te sluša, ako ikad vrisneš u snu nazovi me i JA BIT
ĆU TU!"

"Ako treba ugasit ću svijeću i sunce i mjesec i zvijezde. Ako treba porušit ću mostove, uništiti prošlost, otići u nepovrat samo zbog tebe!!"

"Ako voliš nemoj kriti jer nije zabranjeno zaljubljen biti!"


"Kad se gledam u ogledalu vidim TEBE, kada lutam ulicama vidim nekog tko sliči na TEBE, kad sam s nekim mislim na TEBE, sad vidiš VOLIM SAMO TEBE!"

"Ako voljeti znaci zivjeti, onda voljeti tebe znaci zivjeti vjecno!"

"Bog je svim anđelima dao krila osim tebi, jer nije želio da mu najljepši odleti!"

"Bori se za sreću, za ono što želiš, ono što ti mnogo znači, nemoj da dijeliš. Ne brini za druge, jer drugi će se snaći, ali ljubav poput tebe teško je naći!"


"Daj mi 1000 poljubaca, pa još 1000, pa još 1000... Kad razmijenimo milijun poljubaca pomiješajmo ih zajedno sve dok ih ljubomorni ne budu mogli prebrojati!"

"Dala sam ti mladost svoju, zato neću voljeti sebe, i da opet mladost imam birala bih samo tebe!"

"I kad nas tisuće kilometara budu razdvajale, kad najmanje misliš na mene, moje oči će gledati u daljinu i vidjeti samo tebe!"

"Ima 7 svjetskih čuda, 6 kontinenata, 5 krakova zvijezde, 4 lista djeteline, 3 svjetska oceana, 2 oka... ali samo 1 si ti!"


"Kad osjetiš najteži trenutak u životu, kad izgubiš povjerenje u samog sebe, sjeti se bar tad da postoji netko tko misli na tebe!"

"Kada vidiš pticu u visokom letu, ti se sjeti mene u dalekom svijetu, gdje god odeš putevima svijeta, gdje god sunce sja, nikad nikog nećeš naći, da te VOLI KAO JA!"

"Kada se iskreno voli, ni razdvojenost ni vrijeme ne mogu nam ništa!"

"Kad sklopiš oči svoje, ja ću doći zlato moje, da te ljubim, da te mazim, da te cijele noći pazim, da te čuvam od svih zala,  jer te volim srećo moja mala!"


 
fernanda @ 22:12 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.